Kodan etsii Senior Full Stack -kehittäjää

Sijainnit: Helsinki ja Tampere

Olemme Kodan, yli 30 henkilöä työllistävä IT-alan yritys, ja toimimme Helsingissä ja Tampereella. Rakennamme ja ylläpidämme digitaalisia palveluita, joilla on vuosittain miljoonia käyttäjiä ja jotka ovat asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä. Meiltä löytyy myös tarvittavaa senioriteettia: kodanilaisella on keskimäärin noin 15 vuotta kokemusta IT-alalta, ja jotkut työntekijöistämme ovat sovelluskehittäjiä jo kolmannessa polvessa.

Kodanin kesäjuhlat 2023
Kodanin kesäjuhlat vuosimallia 2022

Mitä etsimme?

Juuri nyt etsimme senior-tason full stack web-kehittäjää, joilla on ainakin seuraavia ominaisuuksia:

  • Sinulla on vahva front- ja backend-osaaminen, tai erityisen hyvä osaaminen toisesta. Tärkeintä on, että sormi ei mene suuhun missään tilanteessa.

  • Sinulla on vähintään kuuden työvuoden kokemus sovelluskehityksestä.

  • Pidät tiimityöskentelystä ja sinulla on hyvät kommunikointitaidot.

  • Sinulla on syvää osaamista useammasta kuin yhdestä seuraavassa listassa mainitusta teknologiasta: Node.js, React.js, Vue.js, Angular, Java, Clojure, C#, .NET, Kotlin, Python, React Native, Flutter, AWS, Azure, GCP.

Palkkaa maksamme noin 4500 - 6000 euroa kuukaudessa, riippuen kokemuksesta ja osaamisesta.

Miksi Kodan?

  • Kohtelemme kollegoitamme ja asiakkaitamme omien alojensa asiantuntijoina ja ennen kaikkea ihmisinä, emme resursseina tai käsipareina.

  • Tällä hetkellä työskentelemme mm. seuraavien teknologioiden parissa: JavaScript/TypeScript, React.js, React Native, Flutter, Clojure/ClojureScript, Node.js, Java, Scala, Kotlin, Python, C#, F#, AWS, GCP ja Azure. Luonnollisesti me emme odota, että juuri sinä yksin hallitset nämä kaikki teknologiat.

  • Teemme töitä tiimeissä, jotka saavat vaikuttaa käytössä oleviin työtapoihin ja teknologioihin.

  • Maksamme työntekijöillemme kiinteää kuukausipalkkaa. Olemme myös joustavia erilaisten työaikajärjestelyiden suhteen.

  • Kodanilla menee tällä hetkellä hyvin: Liikevaihtomme on kasvanut tasaisesti ja tuloskunto on pysynyt hyvänä. Asiakkaamme ovat luottaneet meihin tiukkoinakin aikoina.

Työntekijämme saavat olla mukana Kodanin kehittämisessä niin paljon (tai vähän) kuin haluavat. Työntekijämme ovat mukana mm. yrityksen hallituksessa, markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä, toimistotilojen suunnittelussa, yrityksen osaamisen kehittämisessä sekä kemujen ja muiden aktiviteettien suunnittelussa. Mutta meille saa tulla myös ihan vaan töihin.

Työnsä hedelmistä pääsee myös nauttimaan. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat myös Kodanin omistajia: Työntekijöidemme omistama osuuskunta on suurin Kodanin omistaja ja se maksaa joka vuosi osan voitosta takaisin työntekijöillemme.

kevatRekry-2
Helsingin toimiston tuolit saattavat odottaa juuri sinua.

Näin haet Kodanille

Hakeminen tapahtuu lähettämällä sähköposti osoitteeseen jobs@kodan.fi. Hae viimeistään 31.03.2024 mennessä. Voit hakea meille hommiin joko kaverin kanssa, tiiminä tai yksin. Kaikenlaiset hakemukset otetaan huomioon.

Jos haluat lisätietoja Kodanista tai työtehtävistä, niin voit ottaa yhteyttä Tomi Viitasaloon. Tomi on langan päässä aina toimistoaikoihin.

Tomi Viitasalo
tomi.viitasalo@kodan.fi
+358 (0)400 81 81 11
Linkedin

Lisätietoja Kodanista

Kodan on teknologiayritys, jonka kaikessa tekemisessä yhdistyvät luovuus, yhteistyö ja hyvä elämä.

Emme suunnittele kasvavamme globaaliksi megakorporaatioksi, vaan haluamme, että kaikki tuntevat toisensa etunimeltä. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja yksikkömme tulevat olemaan maksimissaan noin 50 henkilön toimistoja.

Kodan, kaikesta upeudestaan huolimatta, on myös vain työpaikka. Tarkoituksemme on mahdollistaa jokaiselle kodanilaiselle juuri sellainen elämä, jota he haluavat elää.

Lue lisää Kodanin arvoista ja ihmisistä täältä, rekry-sivuiltamme tai blogistamme. Julkiset referenssimme löydät täältä. Lisätietoja saat ihan myös vain kysymällä.