Kodan Tampere etsii kehittäjiä

Voit hakea meille hommiin joko kaverin kanssa, tiiminä tai yksin.

Olemme Kodan, reilu 30 henkilöä työllistävä it-alan yritys. Suurin osa meistä työskentelee tällä hetkellä Helsingissä, ja nyt etsimme Tampereelle vähintään kahta uutta työkaveria vuoden 2023 aikana. Meitä on täällä vasta kuusi, joten tilaa riittää!

Voit hakea meille hommiin joko kaverin kanssa, tiiminä tai yksin. Kaikenlaiset hakemukset otetaan huomioon.

Mitä etsimme?

Kodan Tampere on tällä hetkellä yhtä kuin kotoisa toimisto keskustassa, kahvinkeitin, kahvimylly, keinu, nojatuoli, sohva ja pöytiä. Tilaa toimistollamme on runsaasti, joten etsimme nyt ohjelmistokehittäjiä, jotka haluavat olla mukana kehittämässä ja kasvattamassa toimintaamme. Myyjäksi ei tarvitse ryhtyä, mutta ideointikyky ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomasti plussaa.

Työnsä hedelmistä pääsee myös nauttimaan. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat myös Kodanin omistajia: Työntekijöidemme omistama osuuskunta on suurin Kodanin omistaja ja maksaa säännöllisesti osinkoa.

Toivomme kaikilta hakijoilta seuraavia ominaisuuksia:

  • Vähintään n. 5 vuoden kokemus softahommista

  • Ryhmässä työskentely ei ole sinulle ongelma

  • Sinulta irtoaa tuotantotasoista koodia

Pääset työskentelemään meillä ainakin seuraavien teknologioiden parissa: JavaScript/TypeScript, React (Native), Node, Java, Scala, Kotlin, Clojure(Script), Python, C#, F#, Flutter, AWS, GCP ja Azure.

Emme oleta, että osaat soveltaa joka ikistä listaamaamme teknologiaa, mutta odotamme, että ainakin osa on sinulle entuudestaan tuttuja.

tampereRekry

Miltä Kodan Tampere näyttää kahden vuoden päästä?

Tavoitteenamme on, että Tampereella työskentelee muutaman vuoden kuluttua kahden käden sormilla laskettava määrä kodanilaisia. Toimistomme on edelleen Tampereen keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, jotta myös Helsingin nahjukset pääsevät helposti paikalle.

Työntekijämme Tampereella työskentelevät joko toimistolla, asiakkaan tiloissa tai etätyöpisteillään. Yhteistyö Helsingin toimiston kanssa on päivittäistä ja tiivistä, mutta Tampereen yksikkö seisoo kuitenkin tukevasti omilla jaloillaan.

Toimistomme on rempattu (sisustettu) niin, että siellä on ennen kaikkea hyvä tehdä töitä. Se on myös työntekijöidemme näköinen, tarkoittaa se parin vuoden päästä sitten wokkipannua ja puolapuita tai baarikaappia ja dj-tiskiä.

Sopiiko Kodan sinulle?

Kodan on teknologiayritys, jonka kaikessa tekemisessä yhdistyvät luovuus, yhteistyö ja hyvä elämä.

Emme suunnittele kasvavamme globaaliksi megakorporaatioksi, vaan haluamme, että kaikki tuntevat toisensa etunimeltä. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja yksikkömme tulevat olemaan maksimissaan noin 50 henkilön toimistoja.

Kodan, kaikesta upeudestaan huolimatta, on myös vain työpaikka. Tarkoituksemme on mahdollistaa jokaiselle kodanilaiselle juuri sellainen elämää, jota he haluavat elää.

Lue lisää Kodanin arvoista ja ihmisistä täältä tai blogistamme. Julkiset referenssimme löydät täältä. Lisätietoja saat ihan vain kysymällä!

Ota yhteyttä

Hakeminen tapahtuu sähköpostittamalla, tekstaamalla, LinkedIn-viestillä tai soittamalla Tomille. Samalta herralta saat myös lisätietoja ja vastauksia kysymyksiisi. Tomi on langan päässä aina toimistoaikoihin.

Tomi Viitasalo
tomi.viitasalo@kodan.fi
+358 (0)400 81 81 11
Linkedin

rekryGeneral

Miksi Kodan?

Vapaus: Kodanilla onnistuvat kaikenlaiset tavat tehdä työtä: Normaali työaika, 4-päiväinen viikko, etätyöt, tuntityösopimus, ulkomailta työskentely, ja niin edelleen.

Luovuus: Kodanilla saat työskennellä myös omien projektiesi sekä tuote- ja yritysideoidesi parissa. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista uusista ideoista, ja tuemme niiden muuttamista todellisuudeksi.

Ole osa kaikkea: Kodanilaiset ovat mukana kaikessa yritystä koskevassa päätöksenteossa ja yrityksen kehittämisessä - niin paljon kuin yksilöinä haluavat. Isoja päätöksiä tehdessä kaikkien mielipiteet pyritään ottamaan huomioon. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat myös Kodanin omistajia osuuskuntamme kautta.

Yhteistyö: Kodanilla ketään ei jätetä yksin. Apua saa aina ja vaikeista asioista kannustetaan puhumaan.

Kokemus: Kodanilla on Suomen it-alan kokeneimpia tekijöitä. Kodanilaisen uran pituus IT-alalla on keskiarvoisesti lähes 14 vuotta, useilla jopa yli 20 vuotta. Meillä on töissä ihmisiä, jotka ovat it-ammattilaisia jo kolmannessa polvessa. Sinun ei tietenkään tarvitse olla yhtä kokenut, mutta Kodanilla pääset niin halutessasi kehittämään itseäsi kokeneiden kettujen opissa.

Läpinäkyvyys: Kodanilaisilla on 100% läpinäkyvyys kaikkeen, mitä firmassa tapahtuu. Kaikki mikä voi laillisuuden puitteissa olla avointa, on sitä: palkat, pankkitilin saldo, hallituksen kokoukset, ja niin edelleen.

Lue lisää Kodanista Careers-sivuiltamme ja blogistamme.