Kodan Helsinki etsii kehittäjiä

Voit hakea meille hommiin joko kaverin kanssa, tiiminä tai soolona.

Olemme Kodan, noin 30 henkilöä Helsingissä ja Tampereella työllistävä it-alan yritys. Suurin osa meistä työskentelee tällä hetkellä Helsingissä, ja tänne mahtuu lisääkin!

Voit hakea meille hommiin joko kaverin kanssa, tiiminä tai soolona. Kaikenlaiset hakemukset otetaan huomioon.

Mitä etsimme?

Olemme olleet pystyssä noin neljä vuotta, joten kaikki toimii jo enemmän tai vähemmän sujuvasti. Meille saa siis tulla paiskimaan ihan vain ohjelmistokehittäjän hommia ysistä viiteen, mutta olet tervetullut myös kehittämään ja kasvattamaan toimintaamme. Myyjäksi ei tarvitse ryhtyä, mutta ideointikyky ja oma-aloitteisuus ovat ehdottomasti plussaa.

Työnsä hedelmistä pääsee myös nauttimaan. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat myös Kodanin omistajia: Työntekijöidemme omistama osuuskunta on suurin Kodanin omistaja ja maksaa säännöllisesti osinkoa.

Toivomme kaikilta hakijoilta seuraavia ominaisuuksia:

  • Vähintään n. 5 vuoden kokemusta softahommista

  • Ryhmässä työskentely ei ole sinulle ongelma

  • Sinulta irtoaa tuotantotasoista koodia

Pääset työskentelemään meillä ainakin seuraavien teknologioiden parissa: JavaScript/TypeScript, React (Native), Node, Java, Scala, Kotlin, Clojure(Script), Python, C#, F#, Flutter, AWS, GCP ja Azure.

Emme oleta, että osaat soveltaa joka ikistä listaamaamme teknologiaa, mutta odotamme, että ainakin osa on sinulle entuudestaan tuttuja.

helsinkiRekry

Miltä Kodan Helsinki näyttää kahden vuoden päästä?

Helsingin toimistollamme työskentelee tällä hetkellä n. 25 henkilöä, ja tavoitteenamme on, että meitä kodanilaisia on täällä Helsingissä muutaman vuoden kuluttua 30-40 kappaletta. Toimistomme on edelleen Helsingin keskustassa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaikki nukkuvat yönsä hyvin.

Töitä tehdään joko toimistolla, asiakkaan tiloissa tai etätyöpisteisteillään. Yhteistyö Tampereen toimiston kanssa on päivittäistä ja tiivistä. Ketään ei kuitenkaan pakoteta Tampereelle vastoin tahtoaan.

Sopiiko Kodan sinulle?

Kodan on teknologiayritys, jonka kaikessa tekemisessä yhdistyvät luovuus, yhteistyö ja hyvä elämä.

Emme suunnittele kasvavamme globaaliksi megakorporaatioksi, vaan haluamme, että kaikki tuntevat toisensa etunimeltä. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja yksikkömme tulevat olemaan maksimissaan noin 50 henkilön toimistoja.

Kodan, kaikesta upeudestaan huolimatta, on myös vain työpaikka. Tarkoituksemme on mahdollistaa jokaiselle kodanilaiselle juuri sellainen elämää, jota he haluavat elää.

Lue lisää Kodanin arvoista ja ihmisistä täältä tai blogistamme. Julkiset referenssimme löydät täältä. Lisätietoja saat ihan vain kysymällä!

Ota yhteyttä

Hakeminen tapahtuu sähköpostittamalla, tekstaamalla, LinkedIn-viestillä tai soittamalla Tomille. Samalta herralta saat myös lisätietoja ja vastauksia kysymyksiisi. Tomi on langan päässä aina toimistoaikoihin.

Tomi Viitasalo
tomi.viitasalo@kodan.fi
+358 (0)400 81 81 11
Linkedin

rekryGeneral

Miksi Kodan?

Vapaus: Kodanilla onnistuvat kaikenlaiset tavat tehdä työtä: Normaali työaika, 4-päiväinen viikko, etätyöt, tuntityösopimus, ulkomailta työskentely, ja niin edelleen.

Luovuus: Kodanilla saat työskennellä myös omien projektiesi sekä tuote- ja yritysideoidesi parissa. Olemme kiinnostuneita kaikenlaisista uusista ideoista, ja tuemme niiden muuttamista todellisuudeksi.

Ole osa kaikkea: Kodanilaiset ovat mukana kaikessa yritystä koskevassa päätöksenteossa ja yrityksen kehittämisessä - niin paljon kuin yksilöinä haluavat. Isoja päätöksiä tehdessä kaikkien mielipiteet pyritään ottamaan huomioon. Kaikki vakituiset työntekijämme ovat myös Kodanin omistajia osuuskuntamme kautta.

Yhteistyö: Kodanilla ketään ei jätetä yksin. Apua saa aina ja vaikeista asioista kannustetaan puhumaan.

Kokemus: Kodanilla on Suomen it-alan kokeneimpia tekijöitä. Kodanilaisen uran pituus IT-alalla on keskiarvoisesti lähes 14 vuotta, useilla jopa yli 20 vuotta. Meillä on töissä ihmisiä, jotka ovat it-ammattilaisia jo kolmannessa polvessa. Sinun ei tietenkään tarvitse olla yhtä kokenut, mutta Kodanilla pääset niin halutessasi kehittämään itseäsi kokeneiden kettujen opissa.

Läpinäkyvyys: Kodanilaisilla on 100% läpinäkyvyys kaikkeen, mitä firmassa tapahtuu. Kaikki mikä voi laillisuuden puitteissa olla avointa, on sitä: palkat, pankkitilin saldo, hallituksen kokoukset, ja niin edelleen.

Lue lisää Kodanista Careers-sivuiltamme ja blogistamme.